Velkommen
Kære bagevenner.
Hjertelig velkommen til vores blog del. Her vil vi komme med forskellige indlæg, fortælle lidt om hvad vi går og laver (og bager) – hvad der rører sig i røremaskinen og om vores idéer, indfald og tanker.
Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os – enten direkte på bloggen (så andre læsere kan få gavn af dit spørgsmål), eller på vores facebookside: FarElskerDej.dk eller på mail surdej@farelskerdej.dk
Vi ønsker jer glædelig bagelyst, og håber i vil nyde vores side.
Mange hilsner
Meta og Carrsten.
2 Replies to “Velkommen”
Hejsa
Som “grøn” hvedesurdejsbager har jeg lige et spørgsmål til jeres hvedebrødsopskrift. Ung-surdejen, når den er blandet, skal den stå til næste dag eller 6-8 timer eller blandes direkte med “ dag 1”? Håber det gav mening.
Hejsa… ked at det sene svar..
Når ung-surdej er blandet og står på køkkenbordet, tager det ca 6-8 timer – derefter er det forhåbentligt vokset til det dobbelte – og klar til du bager.
Temperatur betyder meget, og det er med til at gøre det hele lidt spændende…. det er spræl-levende og utroligt sjovt..
Brug gerne et højt glas eller beholder, det gør det nemmere at se det vokser. Jeg sætter en elastik, der hvor ungsurdej starter – derefter er det bare at vente 🙂